Hoeveel last hebben lokale bedrijven van de energiecrisis?

,

De energiecrisis, wie kent en voelt hem inmiddels niet in de portemonnee. Een zorg die BurgerBelangen niet loslaat.  In de afgelopen raadsvergadering kwamen wij al op voor die huishoudens die de rekeningen niet meer kunnen betalen door samen met D66 een initiatiefvoorstel in te dienen om ook de huishoudens tussen de 130% en 140% van minimum inkomen te compenseren. De motie haalde het niet, maar wees niet getreurd, wij blijven sturen op een goede oplossing voor onze inwoners die ook uitvoerbaar is!

Met onze inwoners hebben we ook onze bedrijven, onze lokale economie. Wij krijgen als partij schrikbarende geluiden over de continuiteit van sommige bedrijven als er niet een snelle oplossing gevonden wordt voor de energiecrisis. Onze lokale economie leidt eronder. Maar hoezeer en wat is de impact? BurgerBelangen doet een peiling onder bedrijven om het daadwerkelijke probleem in kaart te brengen. 

heb jij een bedrijf binnen onze gemeente, krijg je wel of niet te maken met de energiecrisis? Dan roepen we je op deze peiling in te vullen. Alleen samen kunnen we hier tot een goede oplossing komen. BurgerBelangen is een partij met hart voor de lokale economie en met ondernemersgeest. Wij staan en blijven staan voor onze ondernemers!