Martin Buerman

Over Martin

Martin is geboren in Zeist, maar verhuisde op eenjarige leeftijd met zijn ouders naar Wijk bij Duurstede. In zijn studententijd maakt hij een korte uitstap naar Zeist, maar hij heeft zijn hart verpand aan de gemeente en besluit op zijn 24ste terug te keren naar zijn ‘hometown’.

Martin is sociaal bevlogen en zet zich graag in voor de samenleving. Zo was hij jarenlang vrijwilliger bij de Kinderboerderij en draagt hij voetbalclub CDW een warm hart toe. In zijn vrije tijd is hij te vinden op zijn motor of op het circuit van Assen waar hij als Marshall tijdens motorraces gevallen rijders te hulp schiet.

Politiek kwam toevallig op zijn pad. Nadat hij zich uitsprak tegen de invoer van Diftar werd hij benaderd door BurgerBelangen om zich ook politiek in te gaan zetten. “BurgerBelangen is een écht lokale partij met lokale wortels. Dat past bij mij” Binnen BurgerBelangen heeft Martin de rol als penningmeester op zich genomen en neemt hij als bestuurslid deel aan het kernteam van de partij.

“Mijn ambitie is om politiek meer met elkaar te doen. Je kan niet iedereen te vriend houden en soms moet je concessies doen, maar dat is in het hele leven zo. Zolang je samen blijft werken naar een goede oplossing voor problemen zoals de woningnood komen we verder. “

Neem contact op met Martin