Sven Villerius

Over Sven

Sven is geboren in Breda en opgegroeid in Prinsenbeek. In 2018 besloot hij zijn carrière als filmproducent achterna te gaan in Rotterdam en verliet hij zijn geliefde Brabant. In 2021 verhuisde hij naar Wijk bij Duurstede en vond hier zijn rust. ”Ik werd verliefd op deze gemeente vanaf het eerste ritje door de stad.”

Sven heeft een aantal jaar in de filmindustrie gewerkt, maar merkte dat hij meer wilde doen voor de maatschappij. In plaats van klagen vanaf de bank, besloot hij om direct contact te zoeken met BurgerBelangen. ”Wellicht herkennen meerdere mensen mijn gevoel, maar ik wilde graag wat doen voor onze gemeente en wilde dat mijn mening gehoord werd. Ik melde mij aan als vriend van de partij en kwam al snel bij Nynke aan tafel te zitten.” Momenteel zet hij zich in als secretaris en als communicatie specialist voor BurgerBelangen.

De reden waarom hij gekozen heeft voor BurgerBelangen was een makkelijke keuze. ”Bij BurgerBelangen voelde ik mij gehoord. Daarnaast is het voor mij van belang dat er lokale partijen blijven bestaan. Wie weet er nou beter wat er speelt in een gemeente dan een echt lokale partij? ”

Neem contact op met Sven