Fijn dat je lid wilt worden van BurgerBelangen! We vinden jouw stem belangrijk, dus we heten je graag van harte welkom!

Lokale politieke partijen hebben geen toegang tot de 25 miljoen euro subsidie die de Rijksoverheid jaarlijks beschikbaar stelt voor politieke partijen. Alleen landelijke partijen komen daarvoor in aanmerking. Momenteel loopt daarover een landelijke petitie. Als enige politieke partij in Wijk bij Duurstede krijgen wij geen landelijke subsidie. Wij zijn afhankelijk van giften. Wil jij graag bijdragen om zo lokale belangen écht te laten spreken? Neem contact op!

Subscribe

* indicates required

 Je kan naast financieel bijdragen en lid worden, ook op verschillende andere manieren bijdragen als lid van onze partij. Dit legen we graag op deze pagina even uit!  Lees nu welke manier het beste bij je past!

Kerngroeplid

Als lid van de kerngroep van BurgerBelangen ben je onderdeel van het vaste politieke team. Dit team bereid samen vergaderingen voor en houdt de lopende zaken in de gemeenteraad scherp in de gaten. Als kerngroeplid ben je intensief betrokken bij het uitvoeren en maken van het beleid!

Kerngroeplid worden? Maal naar info@burgerbelangen.nl voor de mogelijkheden.

Online Panellid

Dit panel is een online community die wij belangrijke vraagstukken voorleggen. Wat vind jij van nieuwe woningen? Hoe moeten we omgaan met de zwakkeren in onze samenleving?  Lidmaatschap van dit panel is vrijblijvend en laagdrempelig.  Meer weten? Dat kan hier >>

Expertgroeplid

Ben jij werkzaam of ingelezen in een bepaald onderwerp? Dan vinden we het belangrijk dat jouw stem geluid krijgt in onze expertgroepen. Afhankelijk van jouw tijd en behoefte peilen we onderwerpen bij je of komen we met onze expertgroepen samen om écht de diepte in te duiken.

Wil jij je kennis met ons delen? Hier vind je meer informatie>>

Vrijwilliger

Vind jij het leuk om je in te zetten voor alle inwoners van Wijk bij Duurstede, maar wil je niet direct heel actief aan de slag? Dat kan! Als vrijwilliger kan je ons ondersteunen bij activiteiten of evenementen. Wij hebben je hard nodig!

Heb jij interesse? Mail naar info@burgerbelangen.nl voor de mogelijkheden