Wendy Torbijn

Wendy is onze rasechte horeca ondernemer. Een spin in het web die uit eigen ervaring weet hoe belangrijk lokale economie is. Binnen BurgerBelangen is zij dan ook verantwoordelijk voor het economisch domein. Wie is Wendy?

“Met lokaal kopen leg je niet alleen een euro in het laadje van de ondernemer, maar ook in die van het lokale bedrijf dat daar schoonmaakt, de werknemer, de boekhouder. Het is een begin van een veel grotere keten die lokaal echt het verschil kan maken. Daar zet ik me graag voor in!”

 

Bij sommige mensen weet je het gewoon zeker “wat je ziet, is wat je krijgt”. Wendy is daar een uitstekend voorbeeld van! Als geboren en getogen horecatijger is zij een gastvrouw in hart en nieren. Het mag dan ook niet verbazen dat haar hart harder gaat kloppen voor lokale economie. 

 

Ze groeide op in restaurant Torbijn, waarvan zij inmiddels eigenaresse is. Dit echte, lokale familierestaurant geeft haar de kennis en ervaring over de uitdagingen en successen van lokaal ondernemen. 

 

“Dat lokale is juist de kracht van ondernemen, bij ons in de zaak zitten mensen die daar al decennia komen. Dat ons kent ons gevoel is goud waard en zouden we altijd moeten behouden”

 

Naast haar eigen bedrijf is Wendy raadslid in de gemeente Wijk bij Duurstede voor onze partij BurgerBelangen. Ze beheert daar de dossiers die gaan over lokaal ondernemerschap en lokale economie. Je moet daarbij niet alleen denken aan de ondernemers zelf, maar ook aan de werkgelegenheid die zij verschaffen in de regio en het duurzame karakter van producten dicht bij huis halen.  

 
Nieuws
Nynke Plaatsman

Huh? Scholenbouw? BurgerBelangen stemt tegen?

In Wijk bij Duurstede worden nieuwe scholen gebouwd. BurgerBelangen stemde tegen dat plan. Niet omdat we geen fan zijn van onderwijs, maar juist omdat we fan zijn van onderwijs. Onze kinderen verdienen écht het aller allerbeste.

Read More »