"Iedereen moet veilig naar school kunnen fietsen "

Als je naar de middelbare school gaat wil je graag onderweg een veilig gevoel hebben. Van de jongeren in Langbroek horen wij dat het tunneltje bij Cothen dat gevoel niet altijd geeft. Ze steken liever de weg over met hun fiets,  gaan liever niet alleen of bellen ouders om te vragen om ze op te wachten. Als partij vinden we belangrijk dat we met zijn allen vinger aan de pols houden. Alleen samen houden we onze gemeente veilig.
We zijn heel benieuwd wat jullie van het tunneltje vinden? 

Een echt gevaarlijke situatie?

Heb jij iets gevaarlijks om en nabij het tunneltje meegemaakt? Is je fiets er kapot gemaakt of ben je ongewenst aangesproken door mensen die in het tunneltje stonden? Alleen als je melding maakt kunnen we het probleem in kaart brengen. Melding maken doe je bij de gemeente!

Freddy Scherpenzeel

Veiligheid is een belangrijk onderdeel van mijn professionele leven. Ik ben werkzaam geweest bij de gemeente Wijk bij Duurstede op het domein veiligheid en zie als geen ander waar de risico’s en mogelijkheden liggen. Veiligheid is iets dat je samen doet! Heb jij een klacht, idee of zorg over veiligheid en openbare orde in de gemeente? Ik hoor graag van je. Ik ben altijd bereikbaar op freddy@burgerbelangen.nl