OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In ons online panel bespreken we belangrijke vraagstukken die spelen in de gemeente Wijk bij Duurstede.  We sturen een maandelijkse nieuwsbrief met toegankelijke peilingen. Zo kunnen we toetsen of wat jij belangrijk vindt ook in ons programma komt. Heb je zelf een onderwerp waarvan je vindt dat het de aandacht verdiend? Als panellid kun jij makkelijk jouw visie met ons delen en werken we samen aan een compleet programma dat werkt voor onze gemeente! Samen voor elkaar.

BELANGRIJKE VRAGEN

 

 

Zit ik vast aan mijn panellidmaatschap?
Nee, je kan ten alle tijden laagdrempelig opzeggen. Wij vinden het vooral belangrijk dat we van je horen hoe jij over onderwerpen denkt. Onderdeel zijn van ons Panel is uiteraard kosteloos. Jouw input is goud waard.

 

 

 

Hoe word je online Panellid?
Door je aan te melden voor deze nieuwsbrief, word je lid van ons online panel. Wij zullen je maandelijks een mail sturen met input. Wil je niet langer lid zijn? Dan kan je je zelf afmelden voor de nieuwsbrieven. Wil je meer doen? Dan kan je altijd onderdeel worden van één van onze expertgroepen>>

Verwachten jullie mijn stem bij de volgende verkiezingen?
Uiteraard hopen we dat we jouw stem zo goed vertegenwoordigen dat je achter ons staat bij de verkiezingen. Maar nog veel belangrijker vinden wij dat jouw stem op een goede wijze wordt vertegenwoordigd binnen de gemeente. Dat hopen wij te doen door samen beleid te maken, maar als jouw stem uiteindelijk beter vertegenwoordigd wordt door een andere partij, dan vinden wij het van groot belang dat jij stemt op de partij die jou het beste vertegenwoordigt. We nodigen je dus uit samen beleid te maken, ook als je nog niet zeker of niet op ons stemt.

Burgerbelangen

Burgerbelangen

Word nu laagdrempelig Panellid en laat jouw stem tellen!
* indicates required
/
Email Marketing Powered by Mailchimp