John Beringen

John heeft als journalist altijd een frisse invalshoek op dossiers. Hij is al jarenlang steunfractielid van BurgerBelangen en binnen ons team verantwoordelijk voor het ruimtelijk domein. Wie is John en wat drijft hem?

“Als gemeente wil je ver blijven van te veel regelgeving. We moeten praktisch blijven kijken naar wat haalbaar is en snel korte klappen maken om zaken als de woningnood op te lossen”

John is onze goed geletterde kennisbaak. Als regionale journalist kan hij zich echt verdiepen in een dossier. Niet zelden komt hij met verrassende invalshoeken die een ander licht op een zaak werpen. 

John is schrijver van beroep en is een van de oudgedienden van de partij. Zijn fijne analytische vermogen is zijn grootste kracht. Binnen BurgerBelangen is John als steunfractielid actief en verantwoordelijk voor de dosiers op het ruimtelijk domein. 

Naast zijn werk voor BurgerBelangen genoot John bekendheid door zijn boek “het verschijnsel Bob Evers” John zou John niet zijn als hij geen goede analyse gemaakt zou hebben van zijn jeugdheld Bob!